150 jaar Duvel. Een fantastische gebeurtenis voor een prachtig merk. Het was dan ook vanzelfsprekend dat hier een mega event voor zou georganiseerd worden.
De locatie, niet minder dan de Duvel brouwerij zelf, in Breendonk.
Er werden kosten, noch moeite gespaard. Een prachtig kleurrijk decor werd gebouwd waar genodigden de brouwerij konden bezoeken, en vooral alles konden beleven. Voor ieder wat wils, zelfs voor de kleinste was animatie voorzien. Foodtrucks, terrassen en zelfs de challet van La Chouffe kon je bezoeken.

Om het geheel mooi in te kleden was er ook print nodig, veel print…, en wij zijn dan ook super trots dat wij als Allsigns werden gecontacteerd om de XXL prints te mogen printen, en op te hangen. Opdracht. Een strak doekske! Het was uiteindelijk een dikke 700m², en strak, dat was het!

Wij willen onze klant Wasserman, bedanken voor het vertrouwen in Allsigns.
Ze blinken echt uit in hun vakgebied en het is daarom ook fantastisch om met zo een professioneel team te mogen samenwerken.

Bezoek zeker ook hun website voor meer info: www.teamwass.com

Voor deze opdracht werden er spandoeken geprint met afmetingen van 7×40 meter, en ook van 6×30 meter. Rondom de Layher steiger installeerde we ook een buizenframe waardoor de spandoek zelf niet in contact zou komen met oneffenheden van de Layher stelling. Hierdoor krijg je een strak resultaat.

Op de hoeken hebben we de spandoeken over de buizen getrokken. We hebben de spandoeken dus steeds in 1 stuk geprint, voor het mooiste resultaat.
Enkel de steiger van de rijpingscellen was zonder frame, op vraag van de klant.

Heeft u ook een een project waarbij ontzorging key is, neem dan gerust met ons contact op!

Published On: september 8th, 2021 / Categories: Doeken en banners / Tags: , , /